• Tor Henrik Bruun

Velkommen til KlokkeKanalen

Oppdatert: 19. des. 2020


Klokkekanalen
Klokkekanalen

Endelig er dagen her! Vi er stolte og glade over å kunne presentere KlokkeKanalen - en blogg for klokkeelskere i Norge.


Klokkebloggen


På dette nettstedet for klokker vil vi produsere kvalitetsinnhold om alle typer klokker. Vi har grublet lenge på ideen om å starte en blogg, da interessen for armbåndsur er over gjennomsnittet høyt. KlokkeKanalen kommer til å publisere omtaler av både automatiske og batteridrevne klokker, slik at vi kan tilby noe for enhver smak og behag.

Vi tar sikte på å samarbeide med klokkeprodusenter, klokkeforhandlere og selvfølgelig klokkesamlere! Det finnes mange i dette vidstrakte landet som har like stor lidenskap for klokker slik som vi har, vi mente derfor at det var høyst på tide med en uavhengig klokkeblogg.


Bli med oss på reisen, og følg oss på sosiale medier! Tilbakemeldinger fra publikum vil drive vårt innhold, og vi ønsker å skape et stort samhold gjennom våre plattformer.


Hvor kommer inspirasjonen fra?

Klokkekanalen
Inspirasjonsbilde: Breitling-klokke.

Det finnes mange fine klokkeblogger på nett, og ikke minst YouTube-kanaler slik som CRM-Jewelers, London Watch Collector, Producer Michael og Hodinkee. Det eneste problemet er at alle disse bloggene/videokanalene er laget for det engelskspråklige markedet. I denne bloggen vil alt innhold være på norsk, og bli tilpasset det norske publikum.


Produsenten av KlokkeKanalen har også skrevet to interessante artikler i samarbeid med ForvaltningsBloggen tidligere. Gjerne sjekk ut artiklene her:


- Klokker som investeringsobjekt?

- Antrekk og klokker


Prisklasser


I KlokkeKanalen driver vi ikke med diskriminering, vi kommer derfor til å skrive om alle typer klokker i forskjellige prisklasser. Smaken på klokker er selvfølgelig også veldig subjektivt, så vi føler det er viktig å belyse forskjellige merker og typer armbåndsur. Send oss gjerne tips om ønsker på omtaler av klokker du er interessert i å lese mer om.


Abonner på nyhetsbrevet vårt


For å få det siste av nyheter og innhold om klokker, så anbefaler vi våre lesere om å abonnere på vårt nyhetsbrev. Oppmelding til nyhetsbrev finner du nederst på denne siden.