Personvern og cookies

Personvernerklæring

KlokkeKanalen tar ditt personvern på alvor. Vi er behandlingsansvarlig og har ansvaret for at opplysningene som vi har om deg brukes i tråd med personvernlovgivningen og EUs personvernforordning (også kalt «EU General Data Protection Regulation» eller «GDPR»).

I personvernerklæringen gir vi deg informasjon om hvordan vi bruker og beskytter dine personopplysninger og hvilke rettigheter du har. Personopplysninger er alle opplysninger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Personvernerklæringen gir deg også informasjon om hva cookies er, og bruk av cookies på vår nettside.

 

Generelt om personopplysninger og cookies

 

En personopplysning er en opplysning eller en vurdering som kan knyttes til en enkeltperson eller en mindre gruppe av mennesker. Navn, telefonnummer, adresse og e-postadresse er eksempler på hva som kan anses for å være en personopplysning.

Cookies (eller informasjonskapsler) er små tekstfiler som brukes av mange websider til å spore gjentatte besøk fra samme bruker. Som inaktive filer kan ikke cookies spre virus eller andre skadelige programmer.

Hvilke opplysninger vi har om deg

 

I forbindelse med våre investeringsprodukter og –tjenester, samt etablering og administrering av kundeforholdet til deg, vil vi samle inn og behandle følgende personopplysninger:

  • Ved innmelding av nyhetsbrev samler vi inn informasjon slik som e-post, navn og telefonnummer.

 

Markedsføring

Vi behandler personopplysninger til kundeoppfølging og markedsføring, samt å dele innsikt i aktuelle temaer når vi mener vi har noe som er nyttig for mottakeren. Dette er begrunnet i vår legitime interesse i å tilby relevante tilbud til våre kunder

Hvordan bruker vi opplysningene

Her er de viktigste formålene som vi bruker opplysningene til:

  1. For å levere vår tjeneste. For dette bruker vi teknisk informasjon.

  2. For å forbedre din brukeropplevelse på våre plattformer. For dette formålet bruker vi teknisk informasjon og bruksinformasjon.

  3. For å gi deg markedsføring og innhold på våre nettsider, blogg og sosiale medier.

  4. For å forbedre våre varer og tjenester. For dette formålet bruker vi bruksinformasjon og teknisk informasjon

 

Du kan når som helst trekke dine eventuelle samtykker tilbake. Du kan dessuten gi oss beskjed om at du ikke ønsker å motta nyhetsbrev fra oss.

Hvor lenge oppbevarer vi opplysningene

Vi vil slette eller anonymisere personopplysninger når de ikke lenger er nødvendige for formålet de ble samlet inn for:

  • Personopplysningene vi behandler for markedsføringsformål vil oppbevares så lenge det foreligger et kundeforhold.

Dine personvernrettigheter

Du har en rekke personvernrettigheter. Hvis du mener at vi behandler personopplysninger urettmessig, har du rett til å klage til Datatilsynet. Vi håper at du først tar kontakt med oss, slik at vi kan vurdere dine innsigelser og oppklare eventuelle misforståelser.

 

Datatilsynet og gjeldende personvernopplysningslov

Dersom du er misfornøyd med vår behandling av dine personopplysninger kan du sende en klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjonen til Datatilsynet finner du på deres hjemmeside http://www.datatilsynet.no. På hjemmesiden finner du også ytterligere informasjon om våre plikter og dine rettigheter etter gjeldende personopplysningslov. Den til enhver tid gjeldende personopplysningslovgivning er tilgjengelig på http://www.lovdata.no.

 

Taushetsplikt

 

Ansatte i KlokkeKanalen plikter å bevare taushet om den informasjon vedkommende mottar i forbindelse med kundeforhold. 

 

Informasjonskapsler (cookies)

 

Formål

 

Informasjonskapsler (cookies) er små filer som lagrer informasjon om hvordan du bruker en internettside. Informasjonen lagres i den nettleseren du bruker, altså hos deg.

Vi bruker cookies på vår nettside. Opplysninger som vi samler innen gjennom våre cookies brukes kun til vanlig drift og til utarbeidelse av statistikk som blant annet kan brukes til å forbedre vår nettside. Den informasjon vi innhenter gjennom cookies vil ikke bli gitt eller solgt til en tredjepart.

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for å

  • Lære av din adferd, slik at vi kan forbedre nettstedets funksjonalitet, brukeropplevelse og innhold

  • Tilpasse innholdet, slik at det blir mest mulig relevant for deg

  • Gi deg relevant og tilpasset markedsføring på andre nettsteder du besøker

 

Vi vil kun behandle personopplysninger om deg gjennom cookies dersom du i samsvar med lov om elektronisk kommunikasjon har samtykket til dette. Du kan deaktivere cookies på din egen datamaskin ved å endre nettleserinnstillingene. Vær oppmerksom på at dersom du har deaktivert cookies kan noen funksjoner på KlokkeKanalens nettside ikke fungere slik de skal.

Dersom du ikke ønsker cookies fra KlokkeKanalen kan du når som helst deaktivere cookies/informasjonskapsler i nettleseren din. Du kan også slette individuelle cookies eller alle cookies som er lagret på din datamaskin. Ved å besøke vår nettside uten å ha slått av eller slettet cookies anses du for å ha akseptert vår bruk av cookies/informasjonskapsler. Du kan lese mer om cookies/informasjonskapsler og hvordan du sletter dem på følgende side: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Dersom du ønsker mer innsikt og mulighet til å endre hva som kartlegges av dine bevegelser på nettet, anbefaler vi nettleserinnstikket Ghostery.

KlokkeKanalen.no bruker følgende informasjonskapsler

  • Wix

  1. En informasjonskapsel settes av publiseringsløsningen Wix for å styre hvordan innhold vises og ivaretar forskjellige data om inneværende brukersesjon.

  • Google Analytics

  1. For å gi oss informasjon og statistikk om hvordan nettstedet brukes, settes en informasjonskapsel av Google Analytics.

  • Google Tag Manager

  1. For å hjelpe oss å distribuere forskjellige kodesnutter, bl.a. ovennevnte Google Analytics, tar vi i bruk Google Tag Manager, som setter en informasjonskapsel for å ivareta informasjon om inneværende brukersesjon.

  • Google Ads

  1. For effektiv markedsføring på søkemotoren Google, benytter vi Google Ads og markedsføring basert på brukerens aktivitet på nettstedet gjennom retargeting (markedsføring basert på tidligere aktivitet). 

  • Facebook Business Manager

  1. Vi benytter sporingspixler på Facebook for å kunne levere innhold basert på brukermønsteret på dette nettstedet. 

Endringer i personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil få beskjed om endringer av betydning. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på selskapets nettside.

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål, kommentarer eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter. Du kan bruke følgende kontaktinformasjon:

  • Telefonnummer: 46 81 04 57

  • E-postadresse: info@klokkekanalen.no

  • Adresse: Nordre Skrenten 1C, 1413 Kolbotn

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

©2020 av KlokkeKanalen.
Kontakt: info@klokkekanalen.no